gallery-5
INZA GeoBIM
Digitalni model integrisanog upravljanja rizicima na kritičnoj infrastrukturi (Faze: Projektovanja, Izgradnje i Održavanja)
slide-2
DIGITALNA HSE RJEŠENJA
Zdravlje-Zaštita-Okolina
slide-3
Istraživanje i Razvoj
Mi razvijamo i implementiramo Istraživačke projekte
gallery-8
INZA Inžinjering
Projekti energetske efikasnosti, rješenja za obnovljivu energiju vjetra i sunca
gallery-4
INZA Požarni Laboratorij
Akreditovana laboratorija za ispitivanje i certifikaciju

O NAMA

Unapređujemo koordinaciju i efikasnost projekata

Primjenjujemo inovativna digitalna rješenja na projektima na kojima timovi sarađuju na modeliranju informacija o izgradnji i održavanju (BIM), orkestrirajući podatke iz više sistema u geoprostornom kontekstu.

Naš tim sarađuje sa klijentima , u naša 3 inženjerska centra, koji se nalaze u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i projektnim kancelarijama u Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji, UAE i Kataru. Arhitektonski, inženjerski, programerski i planerski timovi istražuju projekte i probleme bazirane na iskustvenim i jednostavnim rješenjima na webu. Naša prilagođena rješenja sastoje se od integrisane dokumentacije, inžinjerskog konsaltinga i aplikacija za unaprijeđenu kontrolu rizika i efikasnost projekta.

INZA GeoBIM

Rad na
ekskluzivnim projektima

INZA Group je razvio digitalni model integrisanog upravljanja rizicima (pametno upravljanje informacijama) za potrebe Kliničkog centra "Srbija" u Beogradu. Ovaj BIM-AEC-MEP model sadrži sljedeće faze: arhitektonsko-građevinsku, HVAC, elektro, medicinske i nemedicinske discipline, namještaj, medicinske uređaje i opremu, električne uređaje i sanitarija, sigurnosne sisteme, energetsku efikasnost i fasade.

Green tower je stambeno-poslovna zgrada koja će biti u Sarajevu. Kroz BIM će se upravljati cijelim projektom od samog projektovanja, preko izvođenja radova do održavanja objekta. Poslovni prostor planiran je u prizemlju zgrade, dok je ostatak objekta namjenjen za stanovanje.

Testimonials

Šta naši
klijenti kažu

Implementacija aplikacije zasnovane na GIS platformi za infrastrukturu autoputa Bar-Boljare, poddionica Smokovac-Mateševo ​​i snimanje infrastrukture autoputa korištenjem 3D mobilnih Mapping tehnologija. Veoma smo zadovoljni kvalitetom rada, kao i profesionalnošću zaposlenih.
CHINA ROAD AND BRIDGE CORPORATION
Izrada Procjene ranjivosti teritorije Brčko Distrikta BiH (koja uključuje i identifikaciju, analizu i ocjenu opasnosti po kritičnu infrastrukturu Brčko Distrikta BiH). Usluge su izvršene u cjelosti, u dogovorenom roku, obimu i kvalitetu.
Brčko District of B&H
Pregled i ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija, periodični pregled i ispitivanje sistema za dojavu požara, ispitivanje uslova radnog okruženja, periodični pregled panik rasvjete, ispitivanje protivpožarnih zaklopki, obuka ZOP i ZNR, obavljeni su u cjelosti, u okviru dogovorenog vremena, obima i kvaliteta.
Konzum, Sarajevo

PORTFOLIO

Naši najnoviji
Projekti

Saradnici i tehnički konsultanti, INZA Grupe uspješno realizuje projekte:

“Projekat oporavka od poplava Svjetske banke 2014” za procjenu ranjivosti na prirodne i druge katastrofe i jačanje kapaciteta zaštite i spašavanja u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine

“IPA I – Prekogranična saradnja u oblasti zaštite od požara između Bosne i Hercegovine i Crne Gore”,

“IPA II – EU za bolju civilnu zaštitu Bosne i Hercegovine” za razvoj digitalnog modela integrisanog upravljanja rizicima zaštite i spašavanja i zaštite od požara u 15 lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini

partners

NAŠI KLIJENTI I PARTNERI

LATEST NEWS

GLAVNI UVIDI
AKTUELNIH INDUSTRIUA

Ostanimo u kontaktu

Kontakt

Bosna i Hercegovina

Telefon (387)33-777-400
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa

Srbija

Telefon (381)113 692-727
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa

Crna Gora

Telefon (382)68-865-897
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa

Radno vrijeme
Ponedjeljak - petak 8.00 - 16.00 h    BS-HR-SR