INZA HSE

Naš projekt

Digitalni HSE model za autoput u Crnoj Gori

INZA Grupa je implementirala sistem integrisane zaštite od požara i zaštite na radu i zaštite životne sredine, te 24-časovni nadzor HSE mjera na izgradnji 41 km autoputa kroz Crnu Goru. Na deonici Smokovac-Mateševo izgrađeno je 17 tunela, 13 mostova i 4 petlje, od kojih su najduži tuneli „Vjeternik“, obe tunelske cevi dužine 3 km, i most „Moračica“ dužine 1 km, čiji lukovi sežu do visine preko 160 m, što je najviši i najduži most u regionu

Radili smo u bliskoj saradnji sa arhitektama, inžinjerima,podizvođačima i klijentima na svakoj fazi procesa.

Izazovi na projektu

Digitalizacija transportnog sektora je nov i inovativan proces implementacije digitalnih tehnologija u ovoj oblasti. Posebna pažnja posvećena je bezbjednosti radnika na ovoj dugoj i izazovnoj dionici u Crnoj Gori.

Opis

O projektu

Sekcija autoputa :41 km

Broj tunela: 17
Number of Bridges : 13
Broj radnika: 4000
Broj izvještaja: 3000

Trajanje projekta: 3 godine

Izvođač: INZA Grupa

Rezultat

Finalni rezultat

Putem posebno dizajnirane GIS aplikacije, svi akteri u ovom procesu razmjenjivali su relevantne informacije i prate cjelokupni proces organizacije i implementacije HSE mjera.

Unutar korporacije CRBC, koja posluje na svim kontinentima i ima preko 150.000 zaposlenih, a koja se nalazi na listi 500 najvećih svjetskih kompanija, ovako organiziran sistem digitalnog HSE nadzora je na drugom mjestu po kvaliteti i organizaciji.

Ostanimo u kontaktu

Kontakt

Telefon (387)33-777-400
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa: Sarajevo, Vitomira Lukića 12a, Bosnia and Herzegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak-Petak 08:00-16:00    BS-HR-SR