INZA HSE

our Project

DIGITALNI HSE ZA CRNU GORU AUTOPUT

INZA Grupa je implementirala sistem integrisane zaštite od požara i zaštite na radu, te 24-časovni nadzor mjera izgradnje HSE na 41 km autoputa kroz Crnu Goru. Na deonici Smokovac-Mateševo gradi se 17 tunela, 13 mostova i 4 petlje, od kojih su najduži tuneli „Vjeternik“, obe tunelske cevi dužine 3 km, i most „Moračica“ dužine 1 km, čiji lukovi dosežu do visine preko 160 m, što je najviši i najduži most u regionu.

Da bismo to učinili, blisko sarađujemo sa arhitektima, inžinjerima, podizvođačima i klijentima u svakoj fazi procesa.

Izazov u projektu

Digitalizacija transportnog sektora je nov i inovativan proces implementacije digitalnih tehnologija u ovoj oblasti. Posebna pažnja posvećena je bezbjednosti radnika na ovoj dugoj i izazovnoj dionici u Crnoj Gori.

Opis

Projekat
Opis

Dionica autoputa: 41 km

Broj tunela: 17
Broj mostova: 13
Broj radnika: 4000
Broj prijava: 3000

Trajanje projekta: 3 godine

Realizator: INZA Group

Rezultat

KONAČNI REZULTAT

Kroz posebno dizajniranu GIS aplikaciju, svi akteri u ovom procesu razmjenjivali su relevantne informacije i prate cjelokupni proces organizacije i implementacije HSE mjera.

Unutar Korporacije CRBC, koja posluje na svim kontinentima i ima preko 150.000 zaposlenih, a koja se nalazi na listi 500 najvećih svjetskih kompanija, ovako organizovan sistem digitalnog HSE nadzora je na drugom mjestu po kvaliteti i organizaciji.

Let’s Get in Touch

KONTAKT DETALJI

Tel: (387)33-777-400
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa: Sarajevo, Vitomira Lukića 12a, Bosnia and Herzegovina

Radno vrijeme:

Ponedjeljak — Petak 8:00 – 16:00    BIH-SRB-MNE