gallery-5
INZA GEOBIM RJEŠENJA
Digitalno integrisano upravljanje rizicima na kritičnoj infrastrukturi (projektovanje, izgradnja i usluge)
slide-2
DIGITALNA HSE RJEŠENJA
Zdravlje - Sigurnost - Okolina
slide-3
ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ
Mi razvijamo i implementiramo istraživačke projekte
gallery-8
INZA INŽINJERING
gallery-4
INZA lab
AKREDITOVANA ISPITNA LABORATORIJA I CERTIFICIRANJE

O nama

UNAPREĐUJEMO KOORDINACIJU I ISPORUKU PROJEKATA

Primjenjujemo inovativna digitalna rješenja za timove koji sarađuju na informacionom modeliranju zgrada (BIM), koristeći podatke iz više sistema u geoprostornom kontekstu.

Naš tim sarađuje sa našim klijentima, u sve naše 3 kancelarije, koje se nalaze u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Arhitektonski, inžinjerski i građevinski timovi istražuju projekte i probleme u iskustvu na webu koji je jednostavan za korištenje. Naša prilagođena rješenja sastoje se od dokumentacije i aplikacija za poboljšanu kontrolu rizika i efikasnost projekta.

GREEN TOWER

RAD NA
VRHUNSKIM PROJEKTIMA

INZA Group je razvila digitalni integrisani model (informacije) Kliničkog centra Beograd. Ovaj AEC model sadrži sljedeće discipline: Građevinarstvo, Arhitektura, Interijer, Namještaj, Električni uređaji i sanitarija i Fasada.

Green tower je stambeno-poslovna zgrada koja će biti u Sarajevu. Čitav projekat od samog projektovanja, preko izvođenja radova do održavanja objekta vodiće se putem BIM-a. Poslovni prostor je planiran u prizemlju zgrade, dok je ostatak objekta namjenjen za stanovanje.

Testimonials

Šta kažu
naši klijenti

Implementacija aplikacije zasnovane na GIS platformi za infrastrukturu autoputa Bar-Boljare, poddionica Smokovac-Mateševo i snimanje infrastrukture autoputa korištenjem 3D mobilnih Mapping tehnologija. Veoma smo zadovoljni kvalitetom rada i profesionalnošću zaposlenih.
CHINA ROAD AND BRIDGE CORPORATION
Izrada Procjene ugroženosti teritorije Brčko distrikta BiH (koja također uključuje identifikaciju, analizu i ocjenu opasnosti po kritičnu infrastrukturu Brčko distrikta BiH). Usluge su izvršene u cjelini u dogovorenom roku, obimu i kvalitetu.
Brčko Distrikt, BiH
Pregled i ispitivanje električnih i rasvjetnih zaštitnih instalacija, periodični pregled i ispitivanje sistema dojavljivanja života, ispitivanje uslova radnog okruženja, periodični pregled panik rasvjete, ispitivanje protivpožarnih zaklopki, obuka ZOP i ZNR, obavljeni su u cjelini u dogovorenom roku. obim i kvalitet
Konzum, Sarajevo

PORTFOLIO

Naši
PROJEKTI

Ko-aplikant i tehnički konsultant, INZA Grupa uspješno realizuje projekte:

“Projekat oporavka od poplava Svjetske banke 2014” za procjenu ranjivosti na prirodne i druge katastrofe i jačanje kapaciteta zaštite i spašavanja u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine

“IPA I – Prekogranična saradnja u oblasti zaštite od požara između Bosne i Hercegovine i Crne Gore”

“IPA II – EU za bolju civilnu zaštitu Bosne i Hercegovine” za razvoj digitalnog modela integrisanog upravljanja rizicima zaštite i spašavanja i zaštite od požara u 15 lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini

Partneri

Naši klijenti i partneri

NAJNOVIJE VIJESTI

NAJNOVIJE VIJESTI IZ
NAŠE INDUSTRIJE

Let’s Get in Touch

KONTAKT DETALJI

Bosna i Hercegovina

Tel: (387)33-777-400
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa: Vitomira Lukića 12a, 71000 Sarajevo

Srbija

Tel: (381)113 692-727
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 43. 11000 Beograd

Crna Gora

Tel: (382)68-865-897
E-mail: info@inzagroup.eu
Adresa: Vuka Karadžića 29 Podgorica

Radno vrijeme:
Ponedjeljak — Petak 8:00 – 16:00    BIH-SRB-MNE